П'ятниця принесе дощі в усі області України. Яка погода буде в Дніпрі

Синоптики на сьогодні прогнозують у Дніпрі хмарну погоду, зливу з грозою. Температура повітря протягом дня становитиме від +26° до +16°. Схід сонця сьогодні о 04:48, захід - о 20:27. Тривалість дня – 15 год. 39 хв, повідомляє Дніпровська панорама.

Синоптики Укргідрометцентру попередили про потенційно небезпечні погодні умови в останній робочий день тижня. На них слід чекати майже по всій Україні, окрім Житомирської, Київської та Чернігівської областей.

Незважаючи на те, що 26 травня опади очікуються майже в кожному куточку України, синоптики також попередили про пожежну небезпеку.

26-28 травня в Україні, окрім Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської, Чернівецької, східних, південно-східних областей та Криму, переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки, – зазначили в Укргідрометцентрі.


Щодо температури повітря, то на Заході України в п'ятницю вона трохи опуститься порівняно з попереднім днем. Тому українцям слід очікувати протягом останнього буднього дня тижня показників +21…+25.

Такі ж показники термометри показуватимуть і Сході Країни. А ось у південних, центральних та північних областях подекуди буде й тепліше. У цих регіонах день розпочинатиметься з +22 і максимально місцями повітря за вікном прогріється до +26.

Нагадаємо, раніше ми писали: Стало відомо, скільки ворожих ракет сили української ППО збили над Дніпром вночі