Ракетний удар по Дніпру 28 червня. Куди звертатись постраждалим за допомогою

У Дніпрі 28 червня стався черговий терористичний удар — поцілили у житловий будинок у центральній частині міста. На зараз відомо про 12 постраждалих. Шестеро у лікарнях. Їм надається уся необхідна допомога. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланям на міську раду.

Для усіх постраждалих багатоповерхівки розгорнули пункт розміщення на базі дитячого садка № 112, вул. Вартових Неба, 5 (колишня вул. Бородинська). Телефони; 380976517357, 380992991549. 

«Наш садочок готовий прийняти постраждалих. На зараз розгорнули 20 ліжок. Є водичка, чайники, кава, чай, сухпайки. Заклад відчинений цілодобово, тут чергують наші працівники. Ті з постраждалих, у кого є потреба, можуть приходити», — каже керівниця дитсадка № 112 Людмила Біжко.

Для отримання компенсації збитків постраждалим необхідно подавати заяву через «Дію».

«Мешканці, помешкання яких постраждали чи зруйновані, можуть подати заяву та документи на відновлення житла через застосунок «Дія». Після цього відповідна комісія адміністрації Шевченківського району проведе обстеження. Якщо у постраждалих немає «Дії», вони можуть звернутися до Центру надання адміністративних послуг і подати відповідну заявку. Якщо виникають питання, то можна звертатися до відповідальної особи в адміністрації Шевченківського району за телефоном: 096-328-06-74. Робіть і датуйте фотографії пошкоджень обов?язково», — підкреслив голова адміністрації Шевченківського району Олег Дюдкін.