Рятуючи побратима, загинув командир мотопіхотного відділення 93 бригади з Дніпропетровщини (Фото)

Знову трагічна новина надійшла до Дніпропетровської області. Рятуючи побратима, загинув воїн 93 бригади Холодний Яр Геннадій Фурманов. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на 93-тя ОМБр Холодний Яр.

У Гвардійському на Дніпропетровщині попрощалися зі старшим сержантом 93 бригади Геннадієм Фурмановим.

Важко підібрати слова, коли розповідаєш про захисників України, які у боротьбі з окупантом віддали за свободу і незалежність своєї Батьківщини найцінніше – життя. Коли доводиться писати про загиблих, з ким мав честь бути знайомим та воювати пліч-о-пліч, це робити набагато важче – невимовно важче…- з особливою теплотою про побратима згадують друзі та ті, хто його знав, хто разов захищав нашу землю.

орд2


1 вересня на Донеччині, під час евакуації з поля бою пораненого військовослужбовця, загинув командир мотопіхотного відділення 93 бригади старший сержант Геннадій Фурманов.

Воїну було 48. Усе життя він присвятив служінню Батьківщині – за плечима служба у 25-й аеромобільній десантній бригаді, участь у миротворчих місіях у Косові та Іраку.

Кореспонденти Інформагентство АрміяInform познайомились з ним наприкінці квітня 2014 року, коли формувався 20-й батальйон територіальної оборони.

За два тижні – 7 травня, рота, що складалася виключно з добровольців, вилетіла до Маріуполя для виконання свого першого бойового завдання.

орд1

тн

тн1

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним Героя. 

Нагадаємо, раніше ми писали

У Дніпрі надзвичайники врятували дітей від небезпечних комах (Фото)

Його знало все місто: на Дніпропетровщині помер відомий хірург