Захищав Батьківщину до останнього подиху: у бою поліг солдат з Дніпропетровщини

Трагічна новина надійшла до Дніпропетровської області, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Раївську сільку раду. 

З глибоким сумом та болем повідомляємо, що Раївська громада втратила ще одного відданого Захисника України. 23 липня 2022 року під час виконання бойових завдань по захисту Батьківщини загинув наш земляк - мешканець с. Новогнідого Балинець Олег Іванович.

маи

Наш мужній Герой народився 28 серпня 1972 року.

В 1985 році Олег з родиною переїхав з Вінничини до Новогнідого. Навчався в Синельниківській середній загальноосвітній школі №3, після закінчення 9 класів здобував освіту в Пологівському профтехучилищі за спеціальністю електромонтажник.

Працював стрільцем воєнізованої охорони Придніпровської залізниці станції Синельникове-1.

15 червня 2022 року був призваний на військову службу по мобілізації в особливий період та направлений на фронт в лави військової частини А 0693, служив номером обслуги механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону солдатом.

Захищав Батьківщину до останнього подиху та загинув 23 липня 2022 року під час виконання бойових завдань по захисту України у населеному пункті Івано-Дар'ївка Донецької області. Вдома на Олега не дочекалися близькі й рідні люди. Він місяць не дожив до 50-річного ювілею…

Олег Балинець був мужнім захисником та справжнім патріотом України.

Слава Герою і вічна пам’ять! Висловлюємо глибокі та щирі співчуття з приводу тяжкої втрати рідним, близьким, друзям та побратимам.

Коли та де відбудеться прощання

Прощання з Героєм відбудеться завтра, 09 вересня, о 12.00 на кладовищі с. Новогніде.

важ

Нагадаємо, раніше ми писали

Рятуючи побратима, загинув командир мотопіхотного відділення 93 бригади з Дніпропетровщини (Фото)

Без батька залишилися 2 дітей: на війні загинув боєць з Дніпропетровщини