Шеф-кухар з Дніпра мріяв про мішленівські зірки, але пішов в тероборону готувати для побратимів (фото)

Боєць тероборони Дніпра Сергій, батько троїх дітей, у мирному житті був шеф-поваром у кращих ресторанах Дніпра та Львова. Але у перші дні війни він кинув успішну роботу та пішов захищати Україну. Вже півтора роки він готує борщі та супи, кашу та котлети для своїх побратимів. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Окрему бригаду територіальної оборони Дніпра.

шеф-кухар ЗСУ

Сергій кожного дня в “наряді по кухні” - він шеф-кухар і начальник їдальні одного з підрозділів Окремої бригади територіальної оборони Дніпра. До війни він працював у відомих ресторанах, серед який й легендарна "Криївка" у львові.

Сергій каже, що надихався французьким кухарем Полем Бокюзом, який став “Найкращим кухарем Франції” та “Шеф-кухарем століття”, а ресторан Бокюза отримав три мішленівських зірки. Сергій вирішив щороку змінювати навіть найкращі ресторани, щоб підвищувати майстерність і отримувати новий досвід. Кар’єра була успішною, але все змінила війна.

Сергій міг би продовжувати кар’єру у цивільному житті бо в нього троє дітей, але вирішив, що його місце серед захисників країни. Чоловік каже, що його найбільша мрія на післяперемоги повернутися до родини, заради захисту якої півтора роки тому він і пішов в тероборону.

шеф-кухар ЗСУ1шеф-кухар ЗСУ2шеф-кухар ЗСУ3шеф-кухар ЗСУ4

Нагадаємо, раніше ми писали, як боєць з Дніпра відновився після важкої контузії