Східна магія на вашій кухні: як приготувати ідеальні помідори по-корейськи за лічені хвилини

Насичений смак літа з нотками східної гостроти – це все про нашу закуску з помідорів по-корейськи. Цей рецепт не тільки збереже свіжість і користь помідорів, але й перетворить їх на справжній кулінарний шедевр, який готовий до вживання вже через кілька годин, повідомляє Дніпровська порадниця. Ідеально для тих, хто цінує час та неперевершений смак.

Інгредієнти

помідори - 2 кг.
перець болгарський - 4 шт.
гострий перець - 1/2 шт.
часник - 2 головки.
кріп - 1 пучок.
петрушка - 1 пучок.
рослинна олія - ​​90 г.
оцет 9% - 90 г.
цукор - 90 г.
сіль - 2 ст. л.


Приготування

  1. Виберіть маленькі, щільні помідори. Помийте та розріжте помідори на чотири частини. Подрібніть кріп і петрушку, а болгарський перець, часник та гострий перець перекрутіть у блендері чи м'ясорубці. 
  2. Змішайте зелень із овочевою масою. У банку укладайте помідори шарами, чергуючи із зеленою сумішшю. Для заправки змішайте оцет, олію, сіль і цукор, залийте цією сумішшю помідори у банку. 3. Закрийте банку кришкою та поставте в холодильник. Наступного ранку салат буде готовий до вживання.

Також раніше ми писали Швидкий і смачний рецепт хрустких малосольних огірків