"Щоб я просто дихала": скандальна блогерка з Дніпра Алхім розповіла, що ії чоловік повинен заробляти 600 тис. доларів на місяць

Скандальна 33-річна блогерка з Дніпра Анна Алхім через свої відверті думки часто потрапляє в поле зору преси і різні скандали. У новому інтерв’ю вона розповіла про свої статки і наскільки заможним має бути її майбутній чоловік, повідомляє Дніпровська порадниця.

Нещодавно вона викликала бурхливу дискусію в соціальних мережах, заявивши, що її чоловік повинен заробляти щонайменше 600 тисяч доларів на місяць, щоб вона "просто могла дихати".

Дівчина стверджує, що це не захмарна сума, а необхідний мінімум для комфортного життя, повідомляє Дніпровська порадниця.

600 тисяч доларів - це не багато. Це хіба багато? Це сума грошей, щоб я просто дихала. Просто спокійно дихала і не переймалася... Я теж хочу заробляти 600 тисяч доларів на місяць і я до цього прийду, - заявила Алхім.

Її слова викликали шквал емоцій у користувачів мережі. Деякі підтримали Алхім, вважаючи, що вона має право на гідне життя і не повинна обмежувати свої бажання. Інші ж засудили її позицію, назвавши матеріалістичною та егоїстичною.

Також раніше ми писали Не лише отримала російський паспорт, а й сплачує податки країні-агресору: чим зараз займається зрадниця Регіна Тодоренко