Швидко, просто та елегантно: Веллінгтон з фореллю – ідеальна страва для новорічного столу

Шукаєте особливий рецепт для новорічної ночі? Забудьте про банальні страви! Веллінгтон з фореллю – це кулінарний шедевр, який вразить своєю ніжністю та витонченим смаком. Спробуйте – і ваші гості будуть в захваті, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Форель – 500 г.

Тісто листкове – 1 шт.

Сир вершковий – 250 г.

Шпинат – 70 г.


Цибуля – 1 шт.

Вершкове масло, сіль, перець.

Приготування

  1. Наріжте цибулю та обсмажте її на вершковому маслі до золотистого кольору. Додайте до цибулі шпинат, сир і обсмажте ще кілька хвилин, до стану соусу.
  2. Розкачайте листкове тісто і викладіть на нього рибу, приправте сіллю та перцем, зверху викладаємо приготований соус
  3. Загорніть тісто навколо начинки так, щоб повністю покрити рибу. Змащуйте жовтком. Випікайте при температурі 180°C протягом 25-30 хвилин, поки тісто не стане золотистим. Якщо соус виходить занадто густим, можна додати трохи води. Рибу краще очищати від кісток або використовувати готове філе. 

Також раніше ми писали Карпачо з курки за 24 години: простіше не буває