Швидко, просто та елегантно: Веллінгтон з фореллю – ідеальна страва для новорічного столу
Шукаєте особливий рецепт для новорічної ночі? Забудьте про банальні страви! Веллінгтон з фореллю – це кулінарний шедевр, який вразить своєю ніжністю та витонченим смаком. Спробуйте – і ваші гості будуть в захваті, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
Форель – 500 г.
Тісто листкове – 1 шт.
Сир вершковий – 250 г.
Шпинат – 70 г.
Цибуля – 1 шт.
Вершкове масло, сіль, перець.
Приготування
- Наріжте цибулю та обсмажте її на вершковому маслі до золотистого кольору. Додайте до цибулі шпинат, сир і обсмажте ще кілька хвилин, до стану соусу.
- Розкачайте листкове тісто і викладіть на нього рибу, приправте сіллю та перцем, зверху викладаємо приготований соус
- Загорніть тісто навколо начинки так, щоб повністю покрити рибу. Змащуйте жовтком. Випікайте при температурі 180°C протягом 25-30 хвилин, поки тісто не стане золотистим. Якщо соус виходить занадто густим, можна додати трохи води. Рибу краще очищати від кісток або використовувати готове філе.
Також раніше ми писали Карпачо з курки за 24 години: простіше не буває