Ситно та корисно: теплий салат з курячою печінкою для здорового обіду

Це не просто черговий салат - це поєднання ніжних смаків та текстур, яке неодмінно припаде вам до душі. Соковита куряча печінка, солодкі апельсини, хрусткі горішки та пікантна заправка створюють справжню симфонію смаків, яка не залишить вас байдужими, повідомляє Дніпровська порадниця.

Цей салат не лише смачний, але й неймовірно простий у приготуванні. Завдяки швидкому обсмаженню печінка готується за лічені хвилини, а інші інгредієнти не потребують багато часу.

Інгредієнти

Куряча печінка - 200 г.
Салат/руккола - 100 г.
Черрі -100 г.
Апельсин - 1 шт.
Цукор - на свій смак.
Вершкове масло - 2 ст. л.
Кедрові горішки - 2 ст. л.

Заправка на 2 порції


Оливкова олія - 1 ст. л.
Зернова гірчиця - 1 ч. л.
Мед - 1 ч. л.

Як приготувати теплий салат з курячою печінкою та апельсинами

Приготування

  1. Курячу печінку відчищаємо від плівок та згустків крові та швидко обсмажуємо на сильному вогні 2-3 хвилини. Додаємо трохи води та під кришкою гасимо 7 хвилин. Додаємо цукор, вершкове масло, смажимо ще 2-3 хвилини і в кінці солимо і перчимо.
  2. У цей час відчищаємо апельсин від шкірки та білої шкірки. Можна просто порізати, але я люблю трохи обсмажити із цукром до гарного кольору.
  3. Збираємо салат, як на відео, заливаємо заправкою і зверху посипаємо будь-якими горішками, у мене кедрові.

Також раніше ми писали Маринована редиска: хрустка та пікантна закуска за лічені хвилини