Смак сонця в кожному шматочку: в'ялені помідори в домашніх умовах

В'ялені помідори – це універсальний інгредієнт, який можна додавати до салатів, піци, пасти та багатьох інших страв, повідомляє Дніпровська порадниця. Дізнайтеся, як приготувати їх вдома і створювати свої власні кулінарні шедеври.

Інгредієнти

Томати сливоподібні – 1 кг.
Оливкова олія – 3 - 4 ст. л.
Сіль та перець – за смаком.
Солодка паприка – 1 ч. л.
Часник сушений – 1 ч. л.
Орегано або італійські трави – за смаком.


Приготування

  1. Томати розрізати навпіл, відправити в глибоку чашу, приправити спеціями, полити олією та перемішати.
  2. Викласти на решітку або лист і запікати 3-4 години при 120 градусах.
  3. Зберігати в баночці з олією. Ідеально подавати на піджаристому багеті з рикоттою.

Також раніше ми писали Смачно і корисно: запечені яблука – ідеальний десерт для здорового харчування