Стилісти назвали найкращі зачіски для жінок після 50 (фото)

Відомо, що  саме за допомогою стрижки можна омолодитися або навпаки додати собі років. Те, що було гарно в 20 років, в 50 може бути далеко не найкращим варіантом. Не варто засмучуватися, адже є такі стрижки, які ідеально підійдуть жінкам після 50 та приберуть кілька років, передає Дніпровська панорама з посиланням на сайт УНІАН.

Піксі

Лідером сучасних омолоджуючих стрижок для жінок після 50 років є піксі. Вона підійде сміливим та зухвалим жінкам, які люблять залишатися в центрі уваги. Стрижка хоч й дуже коротка, але виглядає елегантно та жіночно. Така зачіска відрізняється нерівними та навіть рваними кінчиками волосся. Вона надає свіжості, а різноманітність варіантів дозволить підібрати свій. Таку зачіску можна зробити асиметричною або з чубчиком, що буде виглядати дуже креативно.

стрижка пикси

Каре

Ця незмінна класика виглядає однаково добре на жінках в будь-якому віці. Стилісти пропонують безліч варіацій каре, що дозволить задовольнити навіть найрозбещенішу модницю. Жінкам після 50 все ж рекомендується звернути увагу на подовжене або вкорочене каре, різні варіанти з чубчиком або навіть сміливе боб-каре.

каре

Боб

Жінкам в такому елегантному віці відмінно підійде стрижка боб. Ця зачіски така різноманітна, що навіть деколи складно обрати, але грамотний стиліст підбере найкращий варіант в залежності від структури та густоти волосся. Перевагами цієї зачіски є те, що над нею не треба довго чаклувати. Укладання займе лічені хвилини, а радувати буде весь день. Вона відмінно підійде активним жінкам, які не люблять втрачати час даремно.

боб

Каскад

Якщо ж хочеться зберегти довжину волосся, то підійде стрижка каскад. Вона додасть жіночності, вигідно підкреслить риси тадопоможе скорегувати овал обличчя. З такою зачіскою жінка буде виглядати дуже миловидно. Крім того, стрижка додасть об'єму. Ідеально підійде жінкам після 50 з неслухняним волоссям завдяки різній довжині пасом.

каскад

Довге волосся

Вік не привід відрізати волосся. Безумовно, короткі стрижки - модно, стильно та елегантно, але не все готові на таку кардинальну зміну образу. Якщо вам не хочеться міняти довжину, щоб виглядати молодше можна лише пограти з багатошаровістю. Довге та пряме волосся візуально опускає обличчя вниз, тому якщо не хочете робити постійно укладку та прибирати волосся від обличчя, то шари ідеальний варіант в цьому випадку.

AnyConv.com__деми мур

До речі, американській актрисі Демі Мур вже давно за 50, але вона продовжує красуватися волоссям, довжині та красі якого можна лише позаздрити.

Раніше ми писали про: Розквітає бузок. Де у Дніпрі є ціла алея духм'яних кущів