Стрілянина у Дніпрі: жінці з Jaguar обрали запобіжний захід

У Дніпрі суд обрав запобіжний захід Тетяні Патинці, – жінці, яка їхала в Jaguar разом із Джумбері Сілогавою 29 серпня та влаштувала "розбірки" з патрульними, в результаті яких Сілогава отримав смертельні поранення від куль патрульного, повідомляє Дніпровська панорама.

Супутниця загиблого водія перебуватиме під нічним домашнім арештом (21:00-07:00) 60 діб – до 13 листопада 2023 року.

Під час розгляду судового засідання, яке відбулося 15 вересня,  23-річна підозрювана заявила, що не вважає себе винною. Її звинувачують у спротиві правоохоронцям.

суд

Жінка стверджувала, що патрульні нібито не показали посвідчення: мовляв, вона думала, що це можуть бути не правоохоронці. На засіданні суду вона була сама, без адвокатів.

Прокурор просив для підозрюваної нічний домашній арешт, вона ж просила особисте зобов'язання. Жінка стверджувала, що не збирається ухилятися від слідства.

Нікуди втікати від правосуддя я не думала і не думаю. Я взагалі себе винною не вважаю, — сказала вона.

суд

Суддя частково задовільнив прохання прокурорів.

Нагадаємо, 12 вересня Тетяні Патинці офіційно повідомили про підозру за статтею 342 КК (опір представникам влади, правоохоронцям та іншим представникам закону). За такий злочин загрожує штраф, арешт на строк до шести місяців або ж обмеження волі до трьох років.

Раніше ми писали: Стрілянина в Дніпрі: оголосили підозру жінці, яка чинила опір поліцейським 29 серпня

"Віз дітей і коханку на море". З'явилися нові деталі стрілянини у Дніпрі (відео)

Збирався відзначити свій день народження. На Дніпропетровщині під час стрілянини загинув водій