Така смачна і клята, що хочеться ще. Як приготувати домашню гірчицю за 3 хвилини, не повірить навіть зять

За радянських часів гірчицю багато хто робив сам на основі розсолу огірків, помідорів або консервованого болгарського перцю та гірчичного порошку. Вона завжди виходила дуже гострою та смачною, повідомляє Дніпровська панорама.

Інгредієнти:

гірчичний порошок, 3 ст. л.
розсіл огірковий (або помідорний чи болгарський перець), 0,5 склянки;
олія рослинна, 1 ч. л.

Приготування:

Вибираючи різні розсоли, ви отримаєте різні смакові букети свого соусу, тому радимо експериментувати та замішувати порошок гірчиці на різних – огірки, томати, капуста, перець та вибрати потім найідеальніший для себе варіант.

Заливаємо гірчичний порошок розсолом і вливаємо олію. Цю масу ретельно перемішуємо вилкою або невеликим вінчиком. Збивати не потрібно, соус добре змішується.

Порада:

дивіться по густоті соусу і якщо гірчиця занадто густа, тоді добавте ще розсолу і олійки. Багато хто ставить баночку з соусом у тепле місце, наприклад, на батарею, щоб він настоявся і потім переставляють у холодильник.

А можна одразу закрити баночку кришкою і поставити на пару годинн у холодильник, щоб настоялась. Звичайно, якщо соус простоїть добу в холодильнику, він стане ще гострішим, але пробувати можна і через 1 – 2 години таку домашню гірчицю.

Гострота соусу також залежить від якості гірчичного порошку, тому дивіться на дату виготовлення порошку при покупці. Це також дуже важливо.

Домашняя Горчица

Нагадаємо, раніше ми писали

Беру трохи фаршу, картоплю і 1 цибулину. Смачні тефтелі з підливою: смачно, ситно та швидко