Теплий салат з телятиною: ресторанна страва у вас вдома

Відчуйте ніжність соковитої телятини, що тане в роті, у поєднанні зі свіжістю хрустких овочів та пікантною заправкою. Цей теплий салат – справжній вибух смаків, який подарує вам незабутні гастрономічні враження. Приготуйте його, щоб насолодитися вишуканою простотою та легкістю, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Мікс зелені (шпинат, рукола, салат).
Печериці.
Солодкий перець.
Черрі.
Теляча вирізка.

Для заправки


Соєвий соус.
Гірчиця в зернах.
Соус теріякі.

Приготування

  1. Вирізку нарізаємо на тонкі шматочки. Перчимо, солимо та залишаємо промаринуватися на 15 хвилин.
  2. Нарізаємо овочі та відправляємо смажитись без додавання солі.
  3. Для заправки поєднуємо всі інгредієнти та перемішуємо.
  4. В тарілку висипаємо мікс зелені, печериці та перець.
  5. Заправляємо соусом, добре перемішуємо.
  6. Телятину смажимо на добре розігрітій сковорідці по 3-4 хвилини з кожної сторони. Головне не перетримати та не пересушити!
  7. Викладаємо на тарілку овочі та мясо.
  8. Прикрашаємо томатами чері.

Також раніше ми писали Рецепт бурякової закуски: пісний варіант для вашого столу