Рецепт бурякової закуски: пісний варіант для вашого столу

Великий піст – не привід відмовлятися від смачних та корисних страв. Ця бурякова закуска – справжня знахідка для тих, хто шукає пісні рецепти. Соковитий буряк, ароматні спеції та пікантний часник створюють неповторне поєднання смаків, яке здивує навіть найвибагливіших гурманів. Готується легко, з'їдається миттєво, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Буряк 600 г.
Часник 2 зубчики.
Олія 3 ст. л.
Олія 4 ст. л.
Цукор 1,5 ст. л.
Сіль 1/2 ст. л.
Хмелі-сунелі 1/2 ч. л.
Коріандр 1/2 ч. л.
Карі 1/2 ч. л.
Чорний мелений перець.


Приготування

  1. Буряк відварити або запекти, очистити та натерти на великій тертці. Часник дрібно подрібнити.
  2. В сковорідці нагріти 3 ст.л олії, додати з часником, спеції (хмелі-сунелі, коріандр, карі, чорний перець), цукор, сіль, перемішати та прогріти кілька хвилин. Додати натертий буряк, перемішати та тушкувати 5-7 хвилин.
  3. Влити ще 4 ст. л. олії, перемішати та довести до готовності. Поставити закуску в холодильник на 2 години перед подачею.

Також раніше ми писали Неземна насолода. Єгипетський пиріг із заварним кремом: солодке диво варто спробувати кожному