"Тільки наші лікарі дійсно лікують і рятують". Зворушливий пост дніпрянки Євгенії Дудки з німецької клініки

11 операцій, живлення через вену і 7 місяців на лікарняному ліжку. Такі наслідки російського ракетного удару по Дніпру в квітні цього року досі переживає рятівниця і спікерка МНС Євгенія Дудка. Зараз дівчина знаходиться на лікуванні у Німеччині і, схоже, зараз настали нові випробування. Передає Дніпровська панорама з посиланням на сторінку Євгенії у Facebook.

Спочатку життя  Євгенії Дудки рятували дніпровські лікарі, вони зробили їй 11 операцій. Потім дівчину доправили до Німеччини, де вона перебуває і зараз.

                        MyCollages (68)

Усі сім місяців не лише тримається сама, а й  своїми постами підтримує земляків, мотивує інших не опускати руки. Так було до цього дня. Зараз самій Жені потрібна мотивація, бо  вона стала писати слова, сповнені відчаєм.

Коли мені казали, що в Німеччині мене врятують то я не думала, що за для виживання в кращій клініці мені доведеться пройти всі кола пекла,- написала Євгенія

                                  Скрин Евгения Дудка

Терпець урвався. Схоже, що боротьба за відновлення здоров’я дівчини відбувається лише силами самої Євгенії.Тож в неї виникли питання, чи правильно ми ставимося до закордонних клінік?

                                  Скрин Евгения Дудка 2

Зрозуміло, як важко довго знаходитися у лікарні. Інколи здається що всі зусилля марні. 

                            MyCollages (67)

На  зворушливий й дуже емоційний пост Євгенії відгукнулися земляки. Підтримували словами, надавали поради.

Так, у Німеччині зовсім інший підхід у медицині. Тож тримайтеся, не втрачайте надії!!! Шукайте позитив у всьому, хоча це дуже важко, але багатьох спасає жага до життя!!!-  пишуть вони 

                               скрин Женя 3

Євгенія каже, що звідтіля вона ще більш стала цінувати своїх людей, місто і країну.

                                      MyCollages (66)

Їй дуже шкода, що в Україні немає таких медичних клінік , як у Німеччині, такого обладнання. А от люди і фахівці в Україні найкращі.

Було 0% на порятунок. Наші лікарі врятували моє життя голими божими руками. У Берліні дуже багато різних пристроїв та обладнання, тут лікарі бачать мене лише за аналізами крові. Так, у Німеччині сильна медицина. Якби нашим медикам такі прилади, як тут – жодна країна у світі не зрівнялася б з Україною, - писала Женя.                          

Близькі та друзі Євгенії сподіваються, що молодий організм дівчини та її характер все переможуть.

Раніше ми писали У територіальному центрі Дніпра люди отримують безкоштовні гарячі обіди.