Тісто без міксера й замішування: цей диво-пиріг неможливо не любити
Якщо у вас намічається родинне свято, то пропонуємо скористатися підказкою від дніпрянки Олени Тетишної, яка поділилася рецептом унікальної випічки. Варто один раз приготувати за цим рецептом, і ви вже не захочете щось змінювати, пише Дніпровська панорама.
Яке ж родинне свято без пирога?
Рекомендую унікальний яблуневий пиріг за рецептом моєї сестри, який можна приготувати без міксера.
Якщо спечете цей пиріг, відразу закохаєтеся в його смак, - запевняє Тертишна.
Отже, РЕЦЕПТ
- Перетираєте на великій терці 10 яблук.
- У рівній пропорції змішуєте муку, манку і цукор - усі інгредієнти по одному двохсотграмовому стакану. Додаєте в суміш 2 чайні ложки розпушувача та 1 чайну ложку ванілі і ретельно перемішуєте.
- Берете вашу формочку для випічки і змащуєте стінки звичайним вершковим маслом. Якщо формочка силіконова, можна не змащувати.
- Насипаєте перший шар суміші ( приблизно 0,5 см), далі такий же шар натертих яблук. І так чергуємо шари, останнім буде суха суміш.
- Після того, як у вашій формочці для випічки укладені усі шари, на верхній шар через терку натираємо морожене вершкове масло так, щоб воно теж на 0,5 см накрило пиріг.
- Розігріваємо духовку до 180 градусів і 50 хвилин випікаємо цей чудо-пиріг.
Нагадаємо, раніше ми писали: Запечені баклажани з томатами та моцарелою: смачний рецепт