Тортилья з яйцем та сиром: швидкий, ситний та смачний сніданок

Шукаєте ідеї для швидкого та поживного сніданку? Тортилья з яйцем та сиром – це саме те, що вам потрібно! Ця страва поєднує в собі простоту приготування, насичений смак та універсальність. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.

Чому варто спробувати тортилью?

Швидкість приготування: Все, що вам потрібно – це кілька хвилин та декілька інгредієнтів.
Поживність: Яйця та сир – це джерело білка, який необхідний для організму.
Універсальність: Тортилью можна подавати як самостійну страву або як основу для інших інгредієнтів (овочі, м'ясо, соуси).
Смачно та ситно: Соковите яйце, розплавлений сир та хрустка тортилья створюють неповторний смаковий букет.

Як приготувати тортілью з яйцем та сиром

Інгредієнти:


 яйце - 1 шт.
 молоко - 1 ст. л.
 Сіль - за смаком
 Твердий сир – 20 г.
 Рослинна олія - 1 ч. л.
 Тортілья - 1 шт.
 Авокадо – 0,5 шт.

 Приготування:

  1. Яйце збийте віночком з молоком та щіпкою солі. Сир натріть на середній тертці.
    2. Сковороду розігрійте і змастіть олією. Вилийте на неї яйце і рівномірно розподіліть його дном, готуйте приблизно 30 секунд.
    3. Поверх яйця викладіть тортилью, добре притисніть її до омлету, смажте ще 30 секунд. Переверніть коржик, посипте його сиром, тримайте на вогні ще 10-15 секунд.
    4. За бажанням викладіть на тортилью шматочки авокадо.

Нагадаємо, раніше ми писали

Картопляна піца: новий погляд на улюблену страву