У день народження чоловіка Олена Зеленська зізналася, як він змінився з часів їхньої першої зустрічі

Він той самий хлопець, якого я зустріла у 17 років, але зараз став набагато менше посміхатися. Саме такі слова написала  перша леді України Олена Зеленська своєму чоловікові у день його 45-річчя 25 січня. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Мене часто запитують про те, як ти змінився за цей рік. І я завжди відповідаю: «Не змінився. Він той самий. Той самий хлопець, якого я зустріла, коли нам було по сімнадцять».
Але насправді дещо змінилося: ти набагато менше усміхаєшся нині. Наприклад, так, як на цьому фото… Я бажаю тобі більше причин для усмішки. І ти знаєш, що для цього треба. Ми всі знаємо.
Впертості в тебе вистачить. Головне – щоб вистачило здоров’я. Тож будь здоровий, будь ласка! Я хочу усміхатися разом із тобою завжди. Подаруй мені цю можливість! - написала Олена Зеленська у соцмережі.

скр

Нагадаємо, минулого року свій 44-й день народження президент України провів на роботі, а колег та друзів закликав не витрачати гроші на подарунки, а переказати кошти на благодійність. А за місяць після цієї дати в країні почалася війна.

Раніше ми писали, що 25 січня православні святкують Тетянин день.