У Дніпрі 173 житлових будинка ремонтують у межах програми розвитку ОСББ та ЖБК 

У Дніпрі розширюється програма розвитку ОСББ та ЖБК . Більше пів тисячі об’єднань цьогоріч зможуть виконати ремонтні роботи за програмою співфінансування. Черговий по місту, директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради, Святослав Ткаченко перевірив виконання доручення міського голови Дніпра Бориса Філатова щодо проведення ремонтів у будинках ОСББ та ЖБК за міською програмою співфінансування та облаштування найпростіших укриттів для містян у будинках ОСББ та ЖБК. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Дніпро TV.

Черговий по місту Святослав Ткаченко перевірив якість ремонту в одному з будинків та можливість створення найпростішого укриття у підвалі.  

ОСББ та ЖБК, які беруть участь у програмі співфінансування, оплачують лише 25% від вартості ремонтних робіт. Більшу частину витрат, а це 75 %, бере на себе міська влада. В ОСББ «Сокіл 1678» відремонтували сантехнічні системи, замінили старі металеві труби на нові пластикові. 

Зараз по місту ремонтують 173 будинка - це сантехнічні роботи, оновлення електромереж, покрівель та ліфтового обладнання.

Детальніще - у сюжеті тележурналістів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що дніпряни відреагували на реконструкцію дороги на вул. Скоробогатова