У Дніпрі активно відновлюють вуличне освітлення за заявками містян

У Дніпрі за заявками місцевих жителів комунальні служби активно відновлюють вуличне освітлення. Це один з найпоширеніших запитів населення, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію від Дніпровської міськради.

Повідомлення від містян надходили до Телеграм Чату Корбана – ТЧК, на пошту та на гарячу лінію Штабу Взаємодопомоги. До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.

Зараз за заявками активно робимо вуличне висвітлення. У деяких місцях освітлюємо вже не просто двори, а дитячі майданчики, бо люди хочуть, щоби діти проводили там більше часу. Наразі місто активно готується до зимового сезону, у якому повторяться атаки на енергосистему. Ворог битиме по комунікаціях, робитиме все, щоб у нас не було світла, тепла, води, і від електрики багато залежить. Тому зараз за рахунок міста у висотних будинках, у багатоквартирних будинках іде заміна обладнання, електрощитових, пакетників, проводки, - розповів голова Громадської ради Дніпра Геннадій Корбан. 

За останню добу у Дніпрі коммунальники повернули вуличне освітлення за адресою проспект Гагаріна, 63. Там були замінені три лампи, яки згасли після  обрізки дерев.

Також повернули світло на вулицю Академіка Янгеля, 10. За цією адресою була повалена електроопора. Працівники КП "Міськсвітло" встановили одну опору, два кронштейни, два світильники, протягнули 40 метрів дротів.

Куди звертатися

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:   

  • (095) 816-39-11   
  • (093) 261-32-25  
  • (063) 402-79-56
  • (063) 681-61-82   
  • (068) 638-28-48

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години. Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити заявку можна в коментарях: https://t.me/korbanofficial/

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі в неділю деякі трамваї працюють за скороченим маршрутом.