У Дніпрі перевірили оснащення пожежно-рятувальної частини (Фото)

Мер Дніпра Борис Філатов дав доручення департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міськради налагодити ефективну взаємодію міської влади з підрозділами ДСНС. Аби перевірити його виконання, черговий по місту заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту ДМР Дмитро Редька відвідав одну з пожежно-рятувальних частин у місті, де поспілкувався з керівництвом рятувального загону, а також перевірив оснащення та матеріально-технічну базу частини. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з  посиланням на Дніпровську міськраду.

Пожежан частина Дніпро

"Міська влада постійно взаємодіє з підрозділами ДСНС. Щорічно виділяється допомога. По запиту керівників надається субвенція на придбання необхідного. Це оснащення, обладнання та паливно-мастильні матеріали. В цьому році було виділено субвенцію в розмірі 1 400 000 грн на придбання паливно-мастильних матеріалів. На мій погляд, підрозділ забезпечений всім необхідним для виконання поставлених завдань", - зазначив Дмитро Редька, заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міськради.

Пожежна частина

Після початку повномасштабної війни ДСНС постала перед новими викликами. Один з них - ліквідація наслідків ракетних ударів.

Пожежна частина Дніпро

"Міська влада дуже допомагає технікою, кранами при ліквідації наслідків. Робота важка, аджє виконувати завдання доводиться в повному обладнані, під впливом високих температур, в складних погодних умовах", - поділився начальник пожежно-рятувальної частини пан Владислав.

Пожежена частина

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що бійці отримали чергову партію потужних дронів та тепловізорів від Дніпра.