У Дніпрі працює найввічливіший водій тролейбусу - Олександр Моісеєнко

Ми не втомлюємося говорити, що Дніпро - це люди. Про найввічливішого водія тролейбуса у місті - Олександра Олеговича Моісеєнка, розповіли на сторінці МКП "Дніпровський електротранспорт", повідомляє Дніпровська панорама.

Працює не тільки для себе, ай і для людей.Якщо ви шукаєте найвічливішого водія тролейбуса, то це Моісеєнко Олександр Олегович, тр депо 2. Завжди ввічливий, спокійний з посмішкою на обличчі. Навіть в тяжких випадках з пасажирами, спокійний, врівноважений, гідно і ввічливо відповідає.

Це у нього ви почуєте золоті слова.,,Здрастуйте,, ,,До побачення,,,, Бувайте здорові,, Чекаю Вас наступного разу,, ,, Приходьте іще,, Будьте ласкаві, візьміть квиток, решту,, ,, Всього Вам доброго,, .

Пасажири посміхаються, відповідають тим же, радо оплачують проїзд.

З неадекватами він промовчить, не буде сперечатись, псувати собі і пасажирам настрій.

А як вміло водить тролейбус, без ривків, без різкого гальмування. Все по правилам і по інструкції з професіоналізмом. Дякуємо Вам Олександр Олегович за хорошу роботу, - йдеться в дописі Миколая Лисюка.

ввічливий водій тролейбуса

До слів похвали долучилися в коментарях постійні пасажири водія:

водій

Нагадаємо, раніше ми писали: Дарує пасажирам радість: у Дніпрі водійка автобусу прикрашає салон метеликами та гірляндами (Відео)