У Дніпрі спалахнув скандал. Продавець заявила, що обслуговує лише російськомовних (відео)

У Дніпрі спалахнув сканадал. Соцмережі активно обговорюють ситуацію з інтернет-магазином парфумів. Відео спілкування про те, як продавець спілкується з покупцем і як вона ставиться до української мови та українців шокувало. Продавець заявила, що люди, які спілкуються українською, їм не місце у її магазині. Та й, крім усього, вона називає наше місто не Дніпром, а Дніпропетровськом. Про це повідомляє Дніпровська панорама із посиланням на соцмережі.

А все почалося з того, що продавчиня Ірина накинулася на дівчину із Луцька, яка хотіла зробити замовлення в особистих повідомленнях українською мовою. Втім, справа до замовлення так і не дійшла через мовну перепалку дніпрянки.

Продавчина незадоволено заявила наступне:

Харків, Дніпро та Одеса — "російські міста", а клієнтам із західної України, які говорять українською, у її магазині не місце.

Відео оприлюднила в мережі одна із клієнток.

Так, дівчина, побачивши рекламу про продаж парфумів, запитала в особистих повідомленнях жінку, яка говорила в рекламі російською: "Ви з України?" На що отримала відповідь: "Так, з російського міста Дніпропетровська. А ти чиїх будеш?"

Після такої відповіді продавчині дівчина нічого не відповіла, тож жінка вирішила атакувати:

"Дівчинко, моя. Ти там із Луцька, Волинської області... Це — західна Україна і до Дніпропетровська, і до російської мови вона взагалі не має жодного стосунку. У нас свою державу. Живи там, балакай на мові. Не лізь сюди до Дніпропетровська, і взагалі. Вийшла звідси з моєї шикарної, розкішної крамниці. Це для російськомовних людей. Не для таких, як ти", - записала повідомлення клієнтці продавщиця.

Прослухавши його, мешканка Луцька відповіла коротке "лікуйтеся", на що отримала ще три роздратовані звукові повідомлення.
Жінка заявила, що Харків, Дніпро, Одеса - російські міста: "відійди від російських міст, йди, ми - росіяни - Харків, Дніпропетровськ, Одеса, пішла відійшла", - наговорила жінка.

Ви лишень послухайте цю розмову!

 

скандал у Дніпрі

купити духи в Дніпрі

Нагадаємо. раніше ми писали

Стрілянина у Дніпрі: що розповідають про загиблого водія його знайомі