У Дніпрі дайвери розчистили від уламків басейн спорткомплексу, який постраждав від ворожих ракет (відео)

У Дніпрі спортсмени-дайвери розчистили від уламків басейн спортивного комлексу, який суттєво постраждав під час ворожої ракетної атаки на Дніпро у вівторок, 15 серпня. На цій арені тренуються сотні маленьких та дорослих спортсменів. Відео прибирання басейну з'явилося у соцмережах дніпровського дайвера Павла Мосейчука. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Через пошкодження будівлі спорткомплексу у басейні опинилася велика кількість каміння, битого скла та іншого сміття. Дніпровськи спортсмени власними зусіллями піднімали все це на поверхню, щоб швидше розчистити басейн, що потрібний їм для тренувань.

На дні басейну працював спеціальний "пилосос", який прибирав дрібне сміття, а великі уламки будівлі доводилося збирати вручну. 

Ми не здаємось. Треба десь тренуватися. Тому ми зібралися та за три години вичистили весь бруд, якого було дуже багато. Бо нас не подолати, - написав у соцмережі Павло Мосейчук.

Наприкінці відео можна побачити вже чистий басейн.

Раніше ми писали, під ранок четверга, 17 серпня, ворог атакував Дніпропетровщину ракетами: без світла залишилися 10 тисяч людей.