У Дніпрі у дворах багатоповерхівок відновлюють вуличне освітлення

У Дніпрі в рамках програми "Безпечне місто" КП "Міськсвітло" виконує роботи з відновлення зовнішнього освітлення у дворі будинку №22Б по вул. Криворізькій. У понеділок, 29 травня, черговий по місту заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради Олексій Самілик перевірив хід робіт. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

освітлення вулиць1освітлення вулиць3

Відновлення, модернізація та утримання мереж зовнішнього освітлення у подвір’ях міста - це одне із найголовніших доручень, яке міський голова Борис Філатов поставив перед комунальниками.

У дворі будинку №22Б по вул. Криворізькій комунальники планують встановити чотири нові опори, змонтувати вісім світлодіодних світильників та оцинкованих кронштейнів. Окрім цього,  планується монтаж близько 210 метрів нової повітряної лінії з самонесучого проводу. 

Звісно ж, ця локація - лише одна з багатьох, де КП "Міськсвітло" оновлює вуличне освітлення. Подібні роботи виконуються у всіх районах Дніпра для того, щоб містянам було комфортно перебувати на вулицях міста у темну пору доби.

освітлення вулиць2

Нагадаємо, раніше ми писали, яка ситуація на ринках Дніпра та області з овочами борщового набору.