Хай душі її буде спокійно. У Дніпрі відійшла у вічність Катерина Сурніна

У Дніпрі відійшла у вічність Катерина Сурніна - відомий педагог, наставник, чудовий організатор та професіонал, жінка, яка поруч із собою згуртувала багатьох людей. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Миколу Кузічева.

Колеги говорять, що разом з Катериною Степанівною завжди легко було стартувати найнеймовірніші проєкти, обганяти час і створювати нові формати у шкільній інформатиці.

Катерина Сурніна, працюючи в обласному управлінні освіти, завжди відстоювала ідеї вчителів-новаторів і завжди знаходила рішення для розвитку інформатики на Дніпропетровщині.

ипи

Серце, що своїм ритмом заставляло в унісон битись серця багатьох творчих людей, зупинилось...

І цю паузу заповнили думки і слова вдячності тих з нас, хто завжди відчував підтримку і натхнення від чудової людини, старшого друга і наставника - Сурніної Катерини Степанівни, яка з 90-х поєднала нас у творчу команду дніпропетровських вчителів інформатики, яка була натхненицею в розвитку наших ідей, відстоювала всі наші інновації перед обласною і державною владою.

З нею ми мріяли і втілювали свої мрії: перші в Україні лабораторії інформаційних технологій, перші експерименти в інформатиці у початковій школі, Концепція інформатизації освіти області, яка лягла в основу перших аналогічних державних рішень, досвід командної роботи - капітал на все життя.

І головне надбання, якому навчила нас Катерина Степанівна, - бачити в кожній людині особистість, право бути іншим і кращим в своєму таланті, натомісць уміти давати іншим поле для власної творчості і власного успіху.

Хай душі її буде спокійно - сердця тих, хто далі йде тією ж дорогою добра, відбивають той же ритм позитиву і натхнення для нових поколінь, - написав у повідомленні Микола Кузічев.

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним, близьким, колегам померлої.

Нагадаємо, раніше ми писали

Його побратими і земляки називають Героєм: у бою загинув боєць з Дніпропетровщини (Фото)