У Дніпрі встановлюють новий ліфт у постраждалому від ракетного удару будинку на Перемозі

У Дніпрі замінюють ліфт у будинку на Набережній Перемоги, 118, який постраждав від ворожого ракетного удару 14 січня. У понеділок, 10 квітня, черговий по місту директор департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Владислав Грицай перевірив, як просуваються роботи. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

встановлення ліфта7встановлення ліфта8встановлення ліфта1

Внаслідок ворожого удару у житловому будинку суттєво постраждав ліфт у п’ятому під’їзді. Він не підлягав ремонту і потребував заміни. Спонсором робіт по заміні ліфта стала компанія "Нова пошта". Міський голова Дніпра Борис Філатов дав дорученням ліфтовій службі якнайшвидше провести встановлення підйомника.

Сьогодні інспектуємо процес монтажу нового обладнання. Старий двигун та лебідку замінили на нові - італійського походження, замінили троси та обмежувач швидкості. Вже встановлюють нову кабіну ліфту та двері на усіх поверхах. Також, виконали ремонт машинного приміщення що на горищі, в якому знаходиться нова, сучасна станція керування ліфтом турецького виробництва, - розповів Владислав Грицай.

встановлення ліфта3встановлення ліфта4встановлення ліфта7

Раніше ми писали, що біля постраждалого від ракетного удару будинку на Перемозі провели геологічне дослідження: перевірили стійкість.