"У них все життя було попереду": з'явилося фото подружжя та молодих чоловіків, яких у Кривому Розі вбила ворожа ракета

13 червня стало ще одним чорним днем у воєнному літописі Кривого Рогу. 6 ракетних ударів завдав кровожерливий ворог по місту, 5 із них уразили цивільні об'єкти. Відомо про 10 загиблих криворіжців. Ще 28 наших земляків поранено, серед них є дуже важкі, скалічені та обпечені пацієнти. Одну людину досі шукають під завалами продуктового складу. Дуже боляче дивитись в світлі очі, сповнені мрій, кохання й любові до життя, яке обірвала російська ракета, повідомляє Дніпровська панорама.

 Це молоде подружжя, життя яких обірвала російська ракета в Кривому Розі. У них все життя було попереду - Давид і Ксенія Епельмани, красива молода пара. Ракета поцілила в їхню квартиру.

Одружилися лише торік, їм було по 22 роки. Молоді люди жили на першому поповерсі п'ятиповерхівки, по якій РФ завдала удару.

Давид працював учителем молодших класів.

Мама Ксенії на місці трагедії розповіла, що про загибель рідних дізналася від матері свого зятя:

Мені зателефонувала мама Давида, мого зятя, вона живе в Америці, – що горить будинок у них. Я попросила друзів... Приїхала, тут усе горить... Їм 22 роки...

подружжя вчительки

Російська нічна атака забрала життя ще одного молодого хлопця - Данила Корнілова

У загиблого залишились дружина і маленький син.

загинув у Кривому Розі

Під завалами зруйнованого у Кривому Розі складу бутильованої води загинув 23-річний Віктор Толстов. Юнак був великим життєлюбом і оптимістом.

У рідних ще жевріла надія, що хлопчина живий. Його дістали з-під руїн останнім. З їхньої зміни у цю страшну ніч вижило лише четверо. Семеро загинули, наймолодшому з них було 17 років...

Життєрадісна, найкраща людина в світі, - ковтаючи сльози, розповідає його найближчий друг Дмитро Полєхін.

загиблий з Кривого Рогу

загинув під завалами будинку

Редакція Дніпровської панорами висловлює співчуття рідним і близьким загиблих.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Вже 10 загиблих від ракетного удару. Завтра у Кривому Розі День жалоби