У Нікопольському районі заборонили виходити на берегову лінію Каховського водосховища

У Нікопольському районі місцевим жителям заборонили відвідувати берегову лінію Каховського водосховища, яке зникає через екологічну катастрофу після підриву окупантами Каховської ГЕС. Голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко підписав наказ №128, який вміщує перелік заборон заради безпеки людей, повідомляє Дніпровська панорама.

Які заборони діють

  • Вихід, пересування та перебування на береговій лінії та вивільненій від води території (акваторії) Каховського водосховища.
  • Керування автівками, які підпадають під транспортний тип А, А1 з 21:00 до 5:00.
  • Риболовлю, плавання, проведення різного роду відпочинку та будь-якої діяльності вздовж берегової смуги Каховського водосховища в межах ділянки місцевості від крайньої межі угідь (всіх форм власності) до урізу води, без погодження Нікопольської районної військової адміністрації.
  • Рух громадського транспорту по автомобільній дорозі Т0435, на ділянці яка прилягає до берегової лінії Каховського водосховища.
  • Використання транспортних засобів марки “КАМАЗ” (кунг), “ГАЗ” (кунг) кольору “хакі”, що використовуються підприємствами, організаціями, установами для доставки працівників, ремонтних служб.

заборони для Нікопольського району

Раніше ми писали, що після підриву Каховської ГЕС на Дніпропетровщині відкрили пункти з швидкими тестами на холеру.