У новорічні вихідні дніпрян пригощали смачним бульйоном
1 січня на площі Героїв Майдану всіх охочих частували поживним бульйоном з індички. Понад 600 літрів поживної страви ледве вмістили у 3 великі казани. Бульйону вистачило майже на 3 тис. порцій.
Містянам такий гастрономічний подарунок сподобався. Люди кажуть: під час святкових гулянь бульйон допомагає не тільки не замерзнути, а й відновити сили.
Для приготування страви використали 90 кг індички, 60 кг моркви та 40 кг цибулі. Неповторного смаку та аромату їй додали різні спеції.
Розклад веселощів, які чекають на дніпрян і гостей міста упродовж святкових тижнів, можна дізнатися тут: http://dniprorada.gov.ua/rozklad-narodnih-guljan-na-ploschi-geroiv-majdanu.