У популярній у Дніпрі зоні відпочинку помітили шоу хвостів (фото)

У Дніпрі, незважаючи на поки що оманливе весняне тепло, одна з улюблених містянами зон відпочинку, Яхт-клуб "Січ", живе активним життям. Про це пише Дніпровська панорама.

У мережі з'явився фоторепортаж із парку, який опублікував фотограф Валерій Кравченко. Він показав, як зона відпочинку виглядає у вихідний день.

У "Січі" як завжди багатолюдно, але це анітрохи не лякає її пернатих мешканців. Вони із задоволенням "спілкуються" з людьми, що гуляють, а також охоче приймають з їхніх рук частування. А павичі влаштовують справжнє шоу, демонструючи яскраве оновлене оперення.

яхт-клуб Січ10яхт-клуб Січ25яхт-клуб Січ24яхт-клуб Січ26яхт-клуб Січ23яхт-клуб Січ22яхт-клуб Січ21яхт-клуб Січ20яхт-клуб Січ19яхт-клуб Січ18яхт-клуб Січ14яхт-клуб Січ17яхт-клуб Січ16яхт-клуб Січ15яхт-клуб Січ13яхт-клуб Січ12яхт-клуб Січ9яхт-клуб Січ8яхт-клуб Січ7яхт-клуб Січ6яхт-клуб Січ5яхт-клуб Січ4яхт-клуб Січ3яхт-клуб Січ2яхт-клуб Січ1

Фото: Валерій Кравченко

Нагадаємо, внаслідок ракетної атаки, яку Дніпро пережив у ніч на четвер, 9 березня, постраждала улюблена дніпрянами та гостями міста зона відпочинку.

Раніше ми писали, що у Дніпрі з'явилася своя "долина крокусів". Де вона знаходиться. Також ми повідомляли, де прогулятися Дніпром, щоб побачити разом качок, чайок та блакитні вагони.