В Одесі комунальники демонтували вивіску кафе. Замість неї власники повісили плакат "Гена, #й тебе, а не хабарь"

В Одесі через демонтаж комунальниками вивіски на бургерній виник скандал. Замість нової вивіски власники закладу громадського харчування повісили плакат з написом "Гена, #й тебе, а не хабарь". Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на телеграм-канал депутата Одеської міськради Петро Обухов.

Як розповів одеський депутат, така ситуація сталася на проспекті Шевченка 22 серпня. Працівники міського КУ "Одесреклама" примусово демонтували вивіску кафе. У відповідь власники бургерної повісили плакат з написом "Гена, #й тебе, а не хабарь".

Вивіска кафе

Невідомо, якому "Геннадію" власники закладу відмовляються платити хабар. Але за збігом обставин міського голову Одеси звуть Геннадій Труханов.

"Кожен, хто намагався зробити вивіску в себе кафе чи магазині в Одесі, розуміє про що мова. В цій сфері у нас є повний безлад. Треба розробити та прийняти офіційний дизайн-код міста. В ньому чітко описати стандарти вивісок на різних типах будівель (пам'ятки архітектури, радянські панельні будинки, новобудови й т.д.). Та запровадити режим розміщення таких стандартних вивісок без погодження та виплат. Карати людей штрафами та демонтажем тільки в разі невідповідності прийнятим стандартам. Усі нестандартні вивіски дозволяти тільки після погодження", - написав у телеграм-каналі Петро Обухов.

photo_2023-08-22_20-54-45

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у місті з населенням 40 тисяч жителів на Волині планують відремонтувати шкільний майданчик за понад 15 мільйонів.