Великодній м'ясний хлібець: соковита начинка та ароматна скоринка для святкового столу

Здивуйте своїх близьких незвичним та неймовірно смачним м'ясним хлібцем, який стане справжньою окрасою вашого великоднього столу! Соковитий фарш, ароматні спеції, пікантна шинка та ніжний сир, запечені під рум'яною скоринкою з кунжутом – це справжня симфонія смаку, яка точно припаде до душі кожному. Готувати його зовсім не складно, а результат перевершить усі ваші очікування, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

м’ясний фарш - 1 кг.
спеції до м’яса - 1/2 ст .л.
сіль - 1 ч. л.
борошно - 1 ст. л.
сушена зелень цибулі, кропу та петрушки - 1 ст. л.
майонез - 1 ст. л.
сир пластинами - 100 г.
шинка пластинами - 100 г.
томатна паста - 1-2 ст. л.
кунжут.


Приготування

  1. Фарш змішати з сіллю, спеціями, борошном і майонезом. Добре перемішати, можна відбити. Розділити на 3 частини. Форму для запікання (в мене 25х11х7 см) викласти пергаментом. 
  2. На дно першу частину м’яса, далі сир (в мене тостовий плавлений), далі шинка, знов м’ясо, сир, шинка. Зверху викласти м’ясо, змастити кетчупом та посипати кунжутом. 
  3. Запікаємо у добре розігрітій до 200 градусів духовці, режим верх-низ 45 хвилин. Дати остигнути у формі, потім дістати та нарізати.

Також раніше ми писали Пісний обід без зайвого клопоту: ароматний рис з овочами прямо з духовки