«Від Різдва до Різдва». У Дніпрі пройшли святкові заходи у кожному районі (Фото)

У Дніпрі завершується програма привітання від міської влади «Від Різдва до Різдва». Святкові заходи пройшли у кожному районі міста. На свято завітала і чергова по місту, директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дар'я Біла, повідомляє Дніпровська панорама.

Для гостей провели театралізований Вертеп. Також всіх бажаючих пригощають смаколиками та гарячими напоями.

Завдяки міському голові Борису Філатову є змога у дніпрян пригоститись смаколиками різними, зігрітись гарячим чаєм і разом з дітьми провести дружньо час. Тому що заходи в нас саме родинні - прокоментувала Дар'я Біла.

сте3

 Чергові Дніпра продовжують стежити за ситуацією у місті. За дорученням міського голови Дніпра Бориса Філатова, у місті запрацював  інститут чергового по місту. Щодня профільні заступники та директори департаментів і комунальних підприємств інформують мешканців щодо різних галузей життєдіяльності обласного центру.

Сьогодні за ситуацією у Дніпрі стежила директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР Дар'я Біла. Вона завітала до КПНЗ «Центр позашкільної роботи 1» ДМР, що на житломасиві Тополя-1, аби перевірити роботу закладу. Адже у Дніпрі попри війну та віялові відключення заклади позашкілля продовжують працювати офлайн, аби в такий тяжкий для країни час діти мали можливість займатись улюбленою справою.

Зокрема, КПНЗ «Центр позашкільної роботи 1» ДМР працює навіть попри відсутность світла. А у Пункті незламності, який тут облаштували, дніпряни мають змогу долучитись до допомоги нашій армії. 

Ми завітали до танцювальної зали, в якій дітки можуть займатись, навіть коли немає світла, бо віна обладнана ліхтарями. Крім цього, тут є Пункт єднання дніпрян, де люди можуть виготовляти маскувальні сітки та загалом долучатись до допомоги нашій армії. Конкретно в цьому кабінеті було виготовлено вже 96 маскуальних сіток, які передані на фронт нашим захисникам. Тож, якщо ви десь поблизу мешкаєте, приходьте та допомагайте нашим захисникам, - зазначила директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР Дар'я Біла. 

Крім цього, Дар'я Біла завітала ще до одного Пункту незламності, який розмістили на базі Дитячо-юнацького центру «Штурм». Тут, окрім можливості підзарядити гаджети та зігрітись гарячими напоями, облаштовані й ігрова зона для діточок, а також кімната Матері та дитини. 

«Також у нас окремо є кімната, де ми залюбки приймаємо людей, які приходять із своїми улюбленцями. Крім цього, для новорічного настрою дінпрян в нас є фотозона. Я, в цілому, задоволена цим Пунктом незламності. Зі слів працівників, його відвідують не тільки в години, коли в людей немає світла, а й навіть просто в будь-який час поспілкуватись, тобто це такий собі пункт єднання дніпрян. По факту тут одночасно може перебувати близько 70 людей», - зазначила Дар'я Біла.

Також у ході інспекції чергова по місту завітала на святкову локацію «Від Різдва до Різдва», що на ж/м Сокіл. Такі локації облаштуали у 44 куточках Дніпра за дорученням міського голови Дніпра Бориса Філатова. Таким чином міська влада вирішила подарувати святковий настрій дніпрянам у цей складний час. 

«Сьогодні Дніпро продовжує святкувати «Від Різдва до Різдва». Це вже третій день в рамках святкування. І ми відвідали одну із дитячих локацій, де безпосередньо показують Вертеп, а далі будуть розігрувати подарунки і пригощати смаколиками. Завдяки міському голові Борису Філатову є змога у дніпрян пригоститись, зігрітись чаєєм та скуштувати гарячі страви, а також смаколики. І, звичайно, провести цей час разом з дітьми в дружньому та сімейному колі дінпярн. Крім цього, на заходах є благодійні ярмарки, на яких кожен може допомогти нашим Збройним силам України, придбавши собі за донат різні поробки, що виготовлені у закладах позашкілля», - додала Дар'я Біла.

Святкові заходи «Від Різдва до Різдва» у нашому місті проходили 25 грудня і 1 січня. Заходи отримали схвальні відгуки від відвідувачів. Наші кореспонденти побували на багатьох локаціях сьогодні, шукайте себе на фото.

сте2

На святі «Від Різдва до Різдва» було багато дорослих і дітей, приходили родинами. Для дітей працювала анімація, були конкурси, розіграши, призи, пригощання смачними та гарячими стравами!

сте1

сте

выс13

 

выс8

выс9

выс7

выс6

выс4

выс5

выс3

выс2

выс11

выс10

выс1

выс

выс12