Віддай, якщо можеш, візьми, якщо потребуєш: у дніпровському кінотеатрі пропонують допомогти переселенцям

Українська мережа кінотеатрів "Планета кіно" запустила тимчасову ініціативу під назвою "Передай квиток". Вона працюватиме за принципом "віддай, якщо можеш, візьми, якщо потребуєш". Про це повідомили у пресслужбі кінотеатру, передає Дніпровська панорама

Тобто усім українцям пропонується зробити добру справу – купити, за бажанням скільки завгодно квитків у кіно, сплативши їх онлайн. А переселенці завдяки цим квиткам зможуть переглянути фільм безкоштовно у мережі "Планети". У цих кінотеатрах відзначають: зараз є дві аудиторії – перша допомагає, друга користується.

Це дасть можливість допомогти людям, змушеним покинути свій дім через війну. Діє акція з 29 червня до 31 серпня 2022 року. Можна купити скільки завгодно квитків та оплатити їх онлайн — для цього треба знайти сеанс зі спеціальною позначкою. Після оплати ти отримаєш на пошту листа з подякою. Далі їх трансформують у промокод, що стане перепусткою на будь-який сеанс. 

Людина, яка покинула дім через війну, може прийти до нашого кінотеатру та обрати фільм. Касир використає промокод для видачі квитка та глядач відвідає сеанс безкоштовно. Щоб підтвердити свій статус внутрішньо переміщеної особи, на касі необхідно предʼявити довідку ВПО або паспорт з пропискою. На цьому все, захопливого перегляду, — відмічають у відомості. 

Слідкувати за кількістю наявних «підвішених» квитків можна в Telegram-каналі «На Планеті кіно».

 Читайте також: У Дніпрі з'явився маленький Маріуполь: там варять смачну каву та дають почитати цікаві книги