Виходить смачніше, ніж "Шуба". Шедевр кулінарії салат "Оселедець під білою периною" можна подати на святковий стіл

Існує величезна купа рецептів улюбленого всіма салату — "Оселедець під шубою". Але не менш смачна риба виходить і в іншій страві. "Оселедець під білою периною" можна подати навіть на святковий стіл. Дніпровська порадниця розповість вам простий та дуже смачний рецепт цього салату. Спробуйте приготувати і ви залишитесь задоволені.

Як приготувати "Оселедець під білою периною"

Інгредієнти:


250-350 г слабосоленого оселедця.
1 невелика цибуля порей.
5 варених яєць.
200 г твердого сиру.
Майонез.
Сіль.
Перець.
Зелень.

Приготування:

1. На дно форми викладаємо нарізаний на шматочки оселедець, потім нарізану півкільцями тоненько цибулю порей. 
2. Змащуємо майонезом і після цього посипаємо натертими на дрібній тертці яйцями, солимо, перчимо, змащуємо знову майонезом. 
3. Зверху щедро посипаємо натертим твердим сиром. Прикрашаємо за бажанням.