Мешканка Дніпра в очікуванні трамваю отримала осколкові поранення від ворожого прильоту (фото)

Дніпрянка Юлія Лисенко отримала осколкові поранення в очікуванні трамваю на зупинці громадського транспоррту. Це сталося у п'ятницю, 28 липня, під час ворожого ракетного удару по житловому комплексу у Дніпрі. Постраждали дівчина написала про свої відчуття у соцмережі, передає Дніпровська панорама.

Трамвайна зупинка, де знаходилася дівчина, розташована неподалік від місця удару Іскандером. Уламки скла та бетону долетіли до неї й нагадали, що війна зовсім поруч.

Вчора не хотіла писати, що у мене все добре, бо хвилювалась, що є багато загиблих. Важко думати про свої подряпини і синці, коли не стало частини будинку поряд.
І да, я сиділа, нікого не чіпала на тій зупинці трамваю, що на фото. На тренінгу казали, що треба прикривати голову, не панікувати, не бігти, знайти безпечне місце (за бетонною стіною). Але практика показала, що якщо росіяни не пускають ракети, то і так цілком безпечно, - написала у соцмережі Юлія Лисенко.

пост про прильот1пост про прильот2пост про прильот3пост про прильот4пост про прильот5

Нагадаємо, 28 липня Дніпро вздригнувся від ракетного удару, два потужних вибухи почуло все місто. Ми писали про подробиці цієї ворожої атаки