Випробовували на міцність: по Дніпропетровщині всю ніч гатили із важкої артилерії

Дніпропетровщина пережила важку ніч. Гатили і з важкої артилерії, і з «Градів» та «Ураганів», і випускали ракети, але головне - без жертв, повідомляє Дніпровська Панорама, посилаючись на пост голови ДОР Миколи Лукашука.

лук2

Дві ворожі ракети наші сили протиповітряної обороти збили вчора пізно ввечері у Павлоградському та Синельниківському районах. Попередньо, це були Х-59. Саме роботу ППО чули мешканці області. Рятувальники наразі обстежують місця падіння уламків.

лук3

Вночі окупанти зі сторони Енергодару кілька разів обстріляли Червонгригорівську, Мирівську та Нікопольську громади.

У Нікополі пошкоджено понад три десятки багатоповерхівок, п‘ять приватних житлових будинки, господарські споруди, з десяток автівок та автобус, газогони й лінії електропередач. Також зачепило магазини, аптеку, бібліотеку, пошту. Дві пожежі загасили рятувальники. Дві тисячі містян лишилися без світла, енергетики працюють.

лук4

Ворог вдарив і по Зеленодольській громаді. Під обстріл потрапила територія старого цвинтаря. На щастя, без жертв і без руйнувань.

В інших районах Дніпропетровщини ніч минула без надзвичайних ситуацій. Радіаційний фон залишається в межах норми.

Нагадаємо, раніше ми писали: Они думают, что поймали Бога за бороду: мэр Днепра Борис Филатов раскритиковал заявления Илона Маска