На Дніпропетровщині знищили майже сотню вибухонебезпечних предметів: як минула 228 доба війни

Якою видалась 228 доба повномасштабного воєнного вторгнення рф для Дніпропетровщини, розповів Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Дніпровська панорама

Вранці російські окупаційні війська з РСЗВ вдарили по Марганецькій громаді, що в Нікопольському районі. На щастя, без жертв. В усіх інших районах області день був мирним. 

photo_2022-10-09_20-02-29

Сьогодні піротехніки Дніпропетровщини у Криворізькому районі виявили та знищили 89 вибухонебезпечних предметів. Окупанти засіяли українську землю боєприпасами, тому пам’ятайте, що торкатися підозрілих предметів небезпечно. Повідомляйте у відповідні служби, якщо натрапите на таку знахідку. 

Війна триває, розслаблятися ще зарано. Ворог програє на полі бою, тому продовжує ракетний терор. Росіяни гатять по мирним містам України, скоюють чергові злочини проти людяності. Тому, будь ласка, пам’ятайте про план дій на випадок повітряної тривоги. Не нехтуйте своїм життям та здоров‘ям. Україна переможе. Але для цього нам всім потрібно добре попрацювати. Допомагаємо українським захисникам, віримо в Президента і робимо все, щоб знищити ворога. Все вдасться, - пише Микола Лукашук. 

photo_2022-10-09_20-02-28

Читайте також: Ворожі обстріли Дніпропетровщини не припиняються: за ніч є багато руйнувань