Вирішення проблеми разом: громадськість допомагає міським службам Дніпра (Відео)

Разом можна швидше вирішити комунальні проблеми. У Дніпрі громадськість допомагає міським службам оперативно реагувати на звернення. У місті разом із гарячою лінією міськради, працює і Штаб взаємодопомоги громадської ради, який у Телеграмі представлений Телеграм-каналом Геннадія Корбана. Заявки жителів оперативно направляють до відповідних комунальних міських служб для подальшого реагування. Спільна робота дозволяє міським комунальним службам швидше реагувати на невідкладні проблеми дніпрян, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на телеканал ДніпроTV.

Дніпрянка Вікторія в розпачі, жаліється: біля її будинку постійно з’являються купи непотребу. Каже: сміття розкидають самі мешканці району. І з часом малі купки перетворюються на цілі сміттєзвалища. 

Тут постійно лежить це зборище сміття, його прибирають час від часу, але воно все одно з’являється.

Там і меблі іякісь кульки і пластик і непонятно який непотріб і в мішках. На початку весни в сусідньому будинку обрізали дерева і голова правління поділилася зі мною, як це їй вдалося запросити таку бригаду і по тій ссилці в телеграм каналі «Світло, опалення вода в Дніпрі» я також написала пост с фото про ці купи сміття і незабаром їх було вивезено, чим я була здивована. Це дуже зручно, тому що не треба там нікуди писати там ніяки листів, а сфотографував, написав що саме треба, - пояснює голова ОСББ «вул. Панікахи, 97» Вікторія Галігузова.

Чат-бот у телеграмі — це консультант Голови громадської Ради Геннадія Корбана. Асистент оперативно направив звернення мешканки до відповідних комунальних міських служб. 

А це вже двір у Шевченківському районі. Тут будинок постраждав від обстрілів. Після ударної хвилі покосило дах та ділянку, яку мешканці будинку замінили самі

Вибух стався ще у минулому році. Жителі самотужки залатали пошкоджену покрівлю. І, здавалось би, що проблему усунено. Та згодом все ж почали виникати певні негаразди

Після того, як ми замінили ділянку даху, потім ми тільки почали розуміти, що є проблеми. Ми писали Корбану Геннадію Олеговичу, ми доклали всі фото та відео і ми сподіваємося, що відремонтують дах і все у нас буде добре, - розповідає мешканка Шевченківського району Оксана Орзул.

Заявку Голова Громадської Ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан направив до відповідних департаментів. 

Наразі вже готова комісія рішення ТБНС для того, щоб провести ремонтні роботи і відновлювальні роботи, щодо усунення аварії в житловому фонді з ремонту покрівлі. Буде замінятися старий побитий шифр, для того щоб уникнути в подальшому якихось пошкоджень 00:57 – 02:53 Відсьогодні вже заміри, договірні відносини і ремонтні роботи все залежить від погоди но ми очікуємо не більше 2 місяців, тим більше це жорстка покрівля доволі таки складний вид робіт, - говорить начальник відділу з організаційної роботи департаменту з питань самоорганізації населення ДМР Владислав Макарець.

Вдячні мешканці і за вирішення іншої проблеми. 
Завдяки співпраці громадськості з комунальними службами, у дворі омолодили дерева

Звернутись по допомогу можна за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:   

(095) 816-39-11   

(093) 261-32-25 

(063) 402-79-56   

(063) 681-61-82   

(068) 638-28-48

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Також діє чат бот.

Залишити заявку можна в коментарях: https://t.me/korbanofficial/

Деталі - в сюжеті:

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі комунальники повернули водопостачання у десятки будинків. Оперативні дані на 10:00