Воював на "нулі" у найгарачіших точках. На щиті Героєм повернувся Федір Пасєчнік з Дніпропетровщини

На війні загинув жовтоводець Федір Пасєчнік. 11 грудня під час виконання бойового завдання у Бахмутському районі Донецької області загинув 56-річний жовтоводець Федір Пасєчнік. У захисника залишилися дружина та двоє дітей. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Федір народився 13 серпня 1967 року у Жовтих Водах. Профтехосвіту здобув у ПТУ-35, будучи юнаком відслужив у армії.

Не залишився вдома. Одним з першим пішов до військкомату

Трудовий шлях розпочав на заводі «Електрон». Працював ще на декількох підприємствах нашого міста на посаді електромонтажника найвищого розряду.
На захист України став 5 березня 2022 року. Попри проблеми зі здоров’ям, не чекаючи повістки, прийшов до військкомату. Декілька місяців служив у роті охорони нашого ТЦК та СП, а 9 травня відправився на передову. Воював на «нулі», був кулеметником стрілецького відділення.

Згідно з указом президента від 28.12.2022 року, за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, нагороджений медаллю «За військову службу Україні».

Загинув жовтоводець 11 грудня під час виконання бойового завдання у н.п. Спірне Бахмутського району Донецької області.

Залишилися дружина Олена, донька Анастасія та син Артемій

Рідні та близькі Федора розповідають, що він був веселим, щирим, порядним, доброзичливим, справжнім другом та сім’янином. Ніколи не боявся труднощів та життєвих негараздів, не шукав легких шляхів. Боронячи Україну, показав себе, як мужній, сміливий, відважний воїн, котрий не боявся ризикувати та працювати впритул до ворога.
У захисника залишилися дружина Олена, донька Анастасія та син Артемій.

Прощання

Прощання із Федором Пасєчніком відбудеться 21 грудня о 10:00 біля пам’ятника Героям визвольної війни українського народу 1648-1654 років.
Щирі співчуття рідним і близьким! Вічна слава та пам'ять полеглому Герою!

Нагадаємо, раніше ми писали

Чекав початку навчань. Від хвороби не стало військового Ростислава Дзюби з Дніпропетровщини