Вперше за багато років вандали вибили вікна на Льодовій арені у Дніпрі (Відео)

На Льодовій арені в Дніпрі вандали побили вікна. Інцидент трапився у ніч на 7 квітня. Подібне сталося вперше більше ніж за 10 років. Заяву до поліції уже подано, зловмисників шукають, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на телеканал ДніпроTV.

Працівник льодової арени Дніпра В’ячеслав показує наслідки нахабного нальоту вандалів.  Злочинці побили вікна на лицьовій частині будівлі

Ось це перше скло, яке розбили цієї ночі. Ну, найбільше кидали каменем, - каже чоловік. - Доведеться це все змінювати, скло дуже дороге, ще не знаємо скільки це коштуватиме.

Льодова арена – єдине місце у Дніпрі, де діти мають змогу займатися зимовими видами спорту на льоду. Постійно тут тренуються приблизно 300 дітей віком від 3 і до 18 років.

Насправді навіть немає припущень, хто це міг би зробити. Людям просто, мабуть, нема чим зайнятися, і отак роблять... Тут займаються діти, фестивалі проводяться, змагання. Дитячий центр можна так назвати. А тут таке трапляється, - говорить дніпрянка Ярослава.

Головний енергетик льодової арени Дніпра В’ячеслав Трегуб розповів, що працівники палацу одразу звернулися до поліції:

Викликали поліцію, до поліції подано заяви. Ну, а далі, будемо вже по ходу вирішувати це питання, як станеться, - пояснює він.

Докладніше - в сюжеті:

Нагадаємо, раніше ми писали: Філатов показав, як виглядає оновлений бульвар Кучеревського в центрі Дніпра