Вже завтра погода різко зміниться. Що несе Дніпру атмосферний фронт

На Україну насувається атмосферний фронт!, який вже у четвер, 14 вересня, принесе дощі та грози. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко. 

карта атмосферного фронту 13 вересня

За її даними, атмосферний фронт поки лежить західніше (карта), але вже завтра він дасть про себе знати в Україні. 

Дощі з грозами спочатку пройдуть у західних областях, північних, місцями у центральних та на Одещині, а далі, 15-го вересня, підуть східніше. Температура повітря за холодним фронтом знизиться. У західних областях завтра очікується +20+26 градусів. На решті території ще не встигне, +24+29 градусів. На сході буде свіженько, +21+24 градуси. Зниження температури повітря через фронтальну діяльність пошириться на більшу частину України 15-го вересня, - прогнозує синоптик.

За даними Укргідрометцентру, вдень 14 вересня, у Дніпрі - мінлива хмарність та короткочасний дощ. Температура повітря +23°…+25°C. Вітер південно-Східний 7-12 м/с. У ніч на 15 вересня та вдень п'ятниці триватимуть короткочасні дощі, а повітря охолоне до +15°…+13°C вночі та +20°…+22°C вдень.

погода в Україні 14 вересня

Погода в Україні 14 вересня

погода в Україні 15 вересня

Погода в Україні 15 вересня

За даними синоптика Наталки Діденко, вже в суботу-неділю, 16 та 17 вересня, в Україні знову потеплішає.

Зміна погоди, похолодання, стрибки атмосферного тиску - все це можуть особливо відчувати люди із серцево-судинними недугами. А взагалі, останнім часом на зміну погоди реагує більшість людей - хтось загостренням недуги, а хтось сонливістю, головним болем, тощо. Не лякайтеся - це лише фронт атмосферний.
Як прийшов, так і піде. Він закони знає, він - людський. А за дощами ми справді скучили, - написала у соцмережі синоптик.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Дніпропетровщині щуки кусають рибаків та приманки (фото).