Як приготувати рибу по-королівськи: секрет у соусі
Рибні страви, особливо навесні, дуже корисні. Крім смаку, в них багато необхідних вітамінів. Втім просто посмажити якогось окуня не цікаво для справжньої господині. Тож треба додати смачний соус, і тоді риба вийде королівською. Про це повідомляє Дніпровська панорама.
Риба — один із найкорисніших продуктів для організму людини. У ній міститься багато білка та мінеральних елементів. А ще з риби можна приготувати неймовірну кількість страв
А от соус зробить будь-яку рибу по-справжньому королівською стравою. Родзинка рецепту – апельсиновий соус. Страва не займе багато часу: необхідно лише обсмажити рибу на сковороді, змішати інгредієнти для заправки та насолоджуватися чудовою стравою.
Як приготувати смаженого морського окуня з апельсиновим соусом
Знадобиться:
- окунь — 1 шт.;
- паприка мелена — 1 чайна ложка;
- олія оливкова – 4 ст. ложки.
Для соусу:
- апельсиновий джем – 2 ст. ложки;
- винний оцет – 1 ст. ложка;
- сік апельсиновий – 1 ст. ложка;
- зелень – до смаку.
Як приготувати соус
1. Для соусу змішайте джем, сік, оцет, половину перцю.
2. Додайте зелень у соус і перемішайте.
3. Очистіть рибу, промийте. Зріжте 2 філе. Обсушіть.
4. Посипте паприкою та обсмажте з двох сторін з додаванням олії.
5. Подавайте рибу із соусом. Смачного!
Раніше ми писали про: Ранні гриби синьоніжки знайшли на Дніпропетровщині (Фото)