Як провести день трьох сімок 07.07.2023, щоб залучити щастя у своє життя

У п'ятницю, 7 липня, до нас прийде незвичайна дзеркальна дата - щасливий день трьох сімок. Нумерологи кажуть, що це потужний енергетичний день, який відкриває шляхи до щастя. Цього дня нас оточать одразу три сімки - сьоме число, сьомий місяць, та сума чисел року теж дорівнює сімки. Це унікальне число: сім нот, сім кольорів веселки, сім основних чакр та ін. Про це пише Дніпровська панорама.

У сумі три сімки дають 21. У нумерології це енергія миру та миротворця, енергія великих звершень. Цей день торкнеться нашого зовнішнього світу і світогляду. Якщо транслювати у Всесвіт відчуття миру, гармонії та згоди з природою. він обов'язково переконає нас, що чудеса існують.

Що радять робити 07.07.2023

  • Цього дня важливо відкрити своє серце для любові та світла та звертати увагу на знаки долі. Вони обов'язково виявляться на вашому шляху та призведуть до процвітання.
  • Якщо в цей день загадати заповітне бажання, то воно з великою ймовірністю виповниться. Думайте про бажання так, начебто воно вже здійснилося. Для кращого ефекту можна загадати бажання, коли на годиннику буде 07:07 вранці чи ввечері. Протягом цієї хвилини думайте про те, що ви хочете притягнути у своє життя, а також побажайте собі та іншим щастя та благополуччя.
  • 7 липня бажано провести у спокої. Це час зцілення, очищення і зародження нового, переходу до наступного рівня вібрацій. Краще провести цей день на самоті, наодинці з собою та своїми думками. Число сім загострює інтуїцію, дає схильність до філософських роздумів. Добре займатись творчістю: вас можуть відвідати цікаві ідеї.

Що НЕ радять робити 07.07.2023

  • Не бажано проводити фінансові операції.
  • Заборонено критикувати оточуючих.
  • Не варто проводити час у великих гучних компаніях.
  • Не можна конфліктувати та з'ясовувати відносини.
  • Не радять займатися важкою фізичною працею.

Нагадаємо, раніше ми писали, що під Дніпром зустріли птаха, який вказує на якість води у річці.