Як запалити власне сонце. Астропсихолог порадив спеціальний ритуал під час сонячного затемнення

Вже завтра, у четвер, 20 квітня, о 7:17 за київським часом відбудеться кільцеве сонячне затемнення. З території України його не буде видно. Через 15 днів, 8 травня, відбудеться напівтіньове місячне затемнення. Для всіх жителів Землі настане найважливіший переломний етап. Саме на це вказують космічні знаки, повідомила український астропсихолог Олена Осипенко, передає Дніпровська панорама.

За її словами, астрологи називають цей коридор затемнень злітною смугою.

Сонячне затемнення завжди відбувається у фазі молодика і формує початок нового життєвого циклу Землі. Воно завжди є головним у парі затемнень. І цього разу 20 квітня саме сонячним затемненням розпочинається не лише новий місячний місяць, а й новий космічний цикл для всіх мешканців Землі, – каже астропсихолог.

Вона нагадує, що 21 квітня, вже наступного дня після сонячного затемнення – розпочнеться період ретроградного Меркурія, який триватиме до 15 травня.

Весь інтервал часу з 17 квітня до 20 травня не підходить для початку важливих справ, дорогих покупок, планових операцій та складний для психологічного стану людей. Тому я раджу вам у цей час, по можливості, завершувати процеси, продовжувати те, що ви вже розпочали раніше. Займайтеся поточними справами, прибиранням, ремонтом та готуйте все необхідне для своїх майбутніх стартів та починань, які я рекомендую вам спланувати на період з 21 травня по 18 липня, - радить Олена Осипенко.

Як запалити своє особисте сонце

Астропсихолог радить провести спеціальний ритуал у період затемнення, оскільки до нього варто ставитись як до важливого космічного знаку. У його точний момент жителі Землі переходять у новий життєвий цикл.

За словами Олени Осипенко, за годину до затемнення варто обійти будинок чи квартиру за годинниковою стрілкою зі свічкою чи молитвами. Це ритуал можна зробити навіть уявно, представляючи свій дім і читаючи молитви для його захисту. А потім постарайтеся змінити хід своїх думок - більше не зациклюйтесь на поганому, постарайтеся побачити в будь-якій, навіть найнеприємнішій ситуації, плюс і навчіться за все дякувати. У будь-які, навіть найкризовіші періоди життя, ми повинні бачити і усвідомлювати безумовну любов Бога до нас і мудрість великого Всесвіту.

Після цього потрібно написати на листку подяку за все, що у вас є. Напишіть, за що ви цінуєте життя. Дякуйте за все - за можливість дихати, ходити, говорити, сміятися та плакати. Дякуйте за рідних людей та друзів, за всі уроки та за кожен день життя. І цей лист не спалюйте. Це ваша ода вдячності життю. Зберігайте його і поступово дописуйте свої нові усвідомлення. А до моменту затемнення підійдіть у стані внутрішньої гармонії, довіри вищим силам, з відчуттям теплої потужної сонячної енергії всередині себе. Пам'ятайте, все, куди ми спрямовуємо свою добру енергію, змінюється на краще. І в 5-10 хвилин, поки проходитиме точна фаза затемнення, включайтеся в загальний молитовний процес з різних міст, країн і континентів.

Подумки уявіть собі, що через вас проходить чистий промінь світла від Сонця чи самого Бога, наповніть себе цим світлом, згадайте, що у вас у сонячному сплетінні теж є внутрішнє джерело – ваше особисте сонце. І почніть випромінювати навколо себе лише світло, добро та любов, – радить астропсихолог.

 

Нагадаємо, раніше ми писали, що сонячне затемнення несе кожному знаку Зодіаку. Прогноз відомого астролога Анжели Перл.