Яскравий острівець. Як виглядає увечері улюблена зона відпочинку у Дніпрі

У Дніпрі одна з найулюбленіших зон відпочинку - сквер Прибережний - увечері тішить мешканців міста яскравими вогнями. Навіть у будній день тут людно. Багато хто приходить погуляти біля річки вже після роботи. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Біля скверу Прибережного важко припаркуватися навіть увечері - сюди їдуть мешканці з різних куточків Дніпра. Ця зона відпочинку приваблює людей своїм вбранням та дитячими розвагами. Особливо гарний сквер увечері, коли там вмикають освітлення. Він одразу стає яскравим острівцем серед спального житлового масиву.

Сквер Прибережний у ДніпріСквер Прибережний у ДніпріСквер Прибережний у ДніпріСквер Прибережний у ДніпріСквер Прибережний у ДніпріСквер Прибережний у ДніпріСквер Прибережний у ДніпріСквер Прибережний у ДніпріСквер Прибережний у ДніпріСквер Прибережний у ДніпріСквер Прибережний у ДніпріСквер Прибережний у ДніпріСквер Прибережний у Дніпрі

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі в популярному парку гуси чекають ласощів та бояться собак. Також ми розповідали, що у Дніпрі майстриня шиє обереги для фронту.