Яєчний паштет: секрет ідеальної закуски за 5 хвилин
Цей рецепт — справжня знахідка для тих, хто цінує час і не готовий жертвувати смаком. Лише кілька простих інгредієнтів, щіпка фантазії, і вже за лічені хвилини на вашому столі з'явиться вишуканий делікатес, що ідеально доповнить сніданок, обідній перекус або святковий стіл, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
варені яйця — 4 шт.
кріп — за смаком.
часник — 1 зубчик.
вершкове масло — 30 г.
волоські горіхи — 20–30 г.
майонез — 1 ч. л. (за бажанням).
сіль, чорний перець — за смаком.
хліб — для подачі.
Приготування
- Очистіть варені яйця та поріжте їх на шматочки. Подрібніть кріп, часник і волоські горіхи. Усі інгредієнти (яйця, кріп, часник, горіхи, масло, сіль, перець, за бажанням — майонез) складіть у блендер.
- Збийте до однорідної паштетної консистенції. Намажте готовий паштет на хліб або подавайте окремо як закуску.
Також раніше ми писали Смак літа в кожній банці: як приготувати ідеальні помідори у власному соку