Є в гаражі не у кожного шейха. Молодий український мільйонер з Дніпра показав елітний автопарк (Фото)

Дніпрянин Назар Бабенко увійшов у список найбагатших людей до 30 років, а громадськість не може не дивуватися через його автопарк. Хто цей чоловік та чим він займається, розібралася Дніпровська панорама.

28-річний уроженець Дніпра Назар Бабенко став наймолодшим доларовим мільйонером, якому ще не виповнилося тридцяти. В мережі серед широкого загалу він отримав відомість завдяки автопарку, якому б могли позаздрити навіть арабські шейхи. В його колекції можна побачити гіперкари та навіть власний літак.

Літак Бабенко
Автопарк Бабенка та інші транспортні засоби 

  • Літак Gulfstream g700 — ціна $79 000 000
  • Гіперкар Bugatti Divo — $9 000 000
  • Гіперкар Koenigsegg Agera RS — $2 000 000
  • Люксовий позашляховик Rolls-Royce Cullinan — $600 000
  • Mercedes-Maybach — $350 000

Бабенко автопарк

Також різні ресурси пишуть про інші «звичні» машини супроводу і модифікований Lamborghini Urus, вартістю близько сімсот тисяч доларів.

Також, за даними інших ЗМІ, у багатія з Дніпра в наявності знаходяться ще щонайменше один гелікоптер, а також плавзасоби, враховуючи чи яхту, чи катер — проте більш точна інформація наразі невідома.

Назар Бабенко автівка

У пересічного читача може виникнути логічне питання – як 28-річний українець зміг заробити такі статки? Назар Бабенко займається криптовалютами, в своїй справі він досяг серйозних здобутків. Наразі чоловік є одним з найбільших власників біткоїна на теренах Східної Європи. За останній час статки Назара лише зросли, що може казати про його незмінний курс на розвиток бізнесу у новітній сфері бізнесу.

Гелікоптер
До повномасштабного вторгнення в Україну Назар Бабенко мешкав у рідному місті Дніпрі, зараз він живе та працює в Об’єднаних Арабських Еміратах. Щоправда, з ОАЕ чоловік регулярно літає до Європи та Туреччини, про що свідчить його аккаунт в Instagram.

Інтерес до своєї персони чоловік також підігріває інвестиціями у масштабні спортивні заходи – у 2022 році він Бабенко став спонсором Гран-прі Формули-1 Монако. 

Назар Бабенко фото
Окрім цього він займається меценатством та допомагає співвітчизникам. Бабенко надає фінансову допомогу та підтримує українців. Після початку повномасштабного вторгнення рф цим займається започаткований підприємцем міжнародний благодійний фонд Danvel Group в Україні. Також, в рамках холдингу Назар також розвиває освітню діяльність. Основа освітньої платформи компанії – величезна спільнота глобальним охопленням, до неї входять близько ста дев'яноста країн світу.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що дніпряни можуть отримати матеріальну допомогу розміром в тисячу доларів, що для цього потрібно.